Sådan sletter du en afdeling i CitizenOne
Har du oprettet en afdeling ved en fejl? Slet den under Indstillinger, Afdelinger. Kun administratorer kan slette, og sletningen kan ikke fortrydes.
Opdateret 14. oktober 2026
Har du oprettet en afdeling ved en fejl, eller bruger I den ikke længere? Så kan en administrator slette den på under et minut.
Sådan sletter du afdelingen
- Gå til Indstillinger og vælg Afdelinger.
- Find afdelingen i listen og tryk Slet ud for den.
- Bekræft, når du bliver spurgt "Er du sikker på, at du vil slette denne afdeling?".
Du får beskeden "Afdeling slettet med succes", og afdelingen forsvinder fra listen.
Hvem kan slette en afdeling?
Kun administratorer. Kan du ikke se Afdelinger under Indstillinger, så bed jeres administrator om at gøre det.
Det skal du vide, før du sletter
- Sletningen kan ikke fortrydes. Vil du bare omdøbe afdelingen, så tryk Rediger i stedet.
- Medarbejdere og borgere, der er knyttet til afdelingen, mister tilknytningen. Selve medarbejderne og borgerne bliver ikke slettet.
- Vagter og vagtplanskladder, der kun hører til afdelingen, forsvinder med den.
- Er afdelingen i brug, så flyt først medarbejdere og borgere til den rigtige afdeling. Ellers kan medarbejdere uden anden tilknytning miste adgangen til borgerne.
Kan du ikke slette afdelingen?
Får du en fejl, når du trykker Slet, bruges afdelingen sandsynligvis stadig et sted, fx i et tag eller som valgt afdeling hos en medarbejder. Skriv til support, så hjælper vi.
Relaterede artikler
- Jeg kan ikke se nogen borgere
Flere i Indstillinger
Fandt du ikke svaret?
Spørg Milo, eller skriv til os på support@citizenone.dk.
Milo svarer ud fra vores guides, priser og hjemmeside. Kan han ikke svare, sender han dig videre til en af os. Han ser aldrig jeres journaler.