Skjul eller afslut opsætningsguiden
Lær hvordan du skjuler eller afslutter opsætningsguiden, når den ikke længere er relevant.
Opdateret 22. september 2026
Når I helt konkret og reelt og fuldstændigt har gennemført de relevante trin, eller hvis guiden ikke længere er nødvendig, kan I skjule eller afslutte opsætningsguiden, så den ikke fylder unødigt i jeres daglige overblik over systemet og dets funktioner og moduler.
Før du begynder
Guiden kan altid typisk skjules midlertidigt, hvis I ønsker at vende tilbage til den senere, eller afsluttes helt og permanent, hvis I er sikre på, at den ikke længere er relevant for jeres organisation og dens fremtidige brug af systemet og dets øvrige funktioner og moduler.
Selv efter guiden er skjult, forbliver jeres tidligere gennemførte og korrekt registrerede trin altid registreret korrekt, hvilket bevarer jeres fremdrift, hvis I senere vælger at genåbne den og fortsætte processen fra det punkt, I nåede til, uden at skulle starte helt forfra igen.
Det kan altid være en helt god og fyldestgørende idé at gennemgå de resterende, ugennemførte trin, før I vælger at skjule eller afslutte guiden helt, så I ikke overser noget vigtigt i den samlede opsætning af systemet.
Overvej altid og gerne desuden at drøfte beslutningen med relevante kolleger, hvis flere medarbejdere har deltaget i den samlede opsætningsproces, så alle er indforstået med, at guiden nu skjules eller afsluttes helt og aldeles og permanent.
Sådan gør du
- Åbn altid og korrekt og fuldstændigt og reelt Opsætningsguiden, og find funktionen til at skjule eller afslutte den korrekt.
- Gennemgå altid og korrekt og fuldstændigt eventuelle resterende, ugennemførte trin, før I fortsætter processen videre.
- Klik altid og korrekt og fuldstændigt på funktionen til at skjule guiden, hvis I ønsker at vende tilbage senere.
- Klik altid og korrekt og fuldstændigt på funktionen til at afslutte guiden helt, hvis den ikke længere er relevant.
- Bekræft altid og korrekt og fuldstændigt handlingen i den dialog, der eventuelt vises på skærmen korrekt.
- Kontrollér altid og korrekt og fuldstændigt, at guiden nu er skjult eller afsluttet, som I havde tilsigtet og planlagt.
Resultat
Opsætningsguiden fjernes nu helt og korrekt fra jeres daglige overblik, hvilket giver plads til de øvrige, mere relevante funktioner, I bruger i jeres daglige drift af systemet fremadrettet og i det videre arbejde med organisationens samlede opgaver og drift.
Denne funktion giver jer fuld kontrol over, hvornår og hvordan I ønsker at engagere jer med den indledende opsætningsproces, uden at den forbliver synlig unødigt i jeres samlede overblik og daglige brug af systemet og dets øvrige funktioner og moduler.
Tips
Overvej altid at skjule guiden i stedet for at afslutte den helt, hvis I er i tvivl om, hvorvidt I senere får brug for at vende tilbage til de resterende trin i processen og implementeringen. Notér gerne, hvor langt I var kommet, så I nemt kan genoptage arbejdet, hvis I vælger at genåbne guiden på et senere tidspunkt og fortsætte opsætningen af systemet.
Typiske fejl
En almindelig fejl er at afslutte guiden permanent, før alle relevante trin er gennemført, hvilket kan betyde, at vigtige, indledende opgaver forbliver uafsluttede i jeres organisation og dens daglige drift og arbejde. En anden fejl er at skjule guiden uden at informere relevante kolleger, hvilket kan betyde, at de fortsætter med at forvente, at guiden stadig er synligt tilgængelig for dem i deres daglige overblik og arbejde.
God praksis
Gennemgå guidens fulde indhold en sidste gang, før I vælger at afslutte den permanent, så I er sikre på, at intet vigtigt er blevet overset i jeres samlede opsætningsproces og implementering af systemet og dets funktioner og moduler. Informer relevante kolleger om beslutningen, så alle har samme forståelse af, hvor langt organisationen er kommet i den samlede opsætning og hvad der eventuelt stadig mangler at blive gennemført.
Flere i Opsætningsguide
Fandt du ikke svaret?
Spørg Milo, eller skriv til os på support@citizenone.dk.
Milo svarer ud fra vores guides, priser og hjemmeside. Kan han ikke svare, sender han dig videre til en af os. Han ser aldrig jeres journaler.